Commission for Roof Conversion in Highgate

creativemass has been commissioned for an exciting new residential project involving a roof conversion and complete interior redesign on a beautiful Georgian house in Haringey, North London.

Our ambition is to frame the gorgeous panoramic view of the City of London in our reimagination of the roof and family living spaces. As we move forward to planning, we design to be sympathetic to Haringey’s Highgate Conservation Area and actively seek to retain the character of the street in the roof’s design to accommodate the beautiful new floor space within.

With sleek design and detailing, we aim to blur the boundary between internal and external:  accentuating the connection between city and home at eye level, and from above, flood the attic space with natural light with large roof lights that retract, bringing one closer to the sky.